Мотивът: Неизплатен дълг от около 300 000 леваМъжът има 8

...
 Мотивът: Неизплатен дълг от около 300 000 леваМъжът има 8
Коментари Харесай

Разследват сина на Стоян Александров за отвличане и убийство в София

 
Мотивът: Неизплатен дълг от към 300 000 лв.
Мъжът има 8 компании

Петър Александров – наследник на починалия финансов министър и учител в УНСС Стоян Александров, е в кръга от обвинени за похищение и ликвидиране на млад мъж от София. Това научи „ Труд news ” от източници в Министерство на вътрешните работи, само че те бяха извънредно спестовни като потвърдиха единствено, че Александров и негов другар на име Александър К. са арестувани и с тях до късно нощес продължаваха процесуално-следствени дейности.

По случая работят криминалисти от Столична дирекция на вътрешните работи и Софийска градска прокуратура. Според уеб страницата „ Скандал “ столичанинът Кирил Р. е бил похитен в дните към Нова година, защото имал дълг от към 300 000 лева към Петър Александров. Започнало е издирването му и тялото е намерено в частна морга, с която единия от двамата арестувани, имал договорни връзки като притежател на погребална организация. Сайтът цитира служители на реда, съгласно които преди дни Александър и Петър са пътували до Сърбия, като даже за оправдание опитвали да употребяват персоналната карта на изчезналия, с цел да се получи регистрация, че е излязъл зад граница. До публицистичното привършване на броя тази информация не бе доказана от Столична дирекция на вътрешните работи и прокуратурата.

Петър Александров е притежател и взе участие в ръководството на 8 компании, множеството от които са Еднолични сдружения с лимитирана отговорност. Някои от тях е наследил от татко си.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР